כמו השיטה עם המופלטה … נכון שקצת לוקח יותר זמן אבל הם יוצאים דוגמנים
והבצק מהממם
מאת – יעל אליאב
המרכיבים –
1 קג קמח
2.5 כוסות מים שבתוכם 3 כפות דבש
3 כפות סוכר
1 כף מלח
קצת אבקת סודה לשתייה
אופן ההכנה –
לעבד את הבצק במיקסר (את הנוזלים לשים קודם).
לתת לבצק לנוח לפחות שעתיים.
לחלק את הבצק לכדורים בתוך תבנית עם שמן
ואז לתת עוד קצת מנוחה.
ולפתוח על השיש עם השמן , כל כדור לדק דק למרוח חמאה או עם נטורינה / מרגרינה רכה עח כל השטח ולגלגל.
לסדר בתבנית גחנון אחד ליד השני .
לכסות בנייר אפייה ובמכסה.
לאפות כשעה בערך על 170 מעלות
ואח”כ להוריד ל 100 מעלות לכל הלילה .
בהצלחה !!!