תפוחי אדמה בתנור
מאת – חני קונאשוילי
המרכיבים –
תפוחי אדמה בינוניים חצויים ל”סירות”
שטופים היטב, ולבשל אותם בישול מלא.
בקערה לשים:
רבע כוס שמן
רבע כוס שמן זית
2 כפות שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה –
לערבב היטב את כל המרכיבים ששמנו בקערה.
לסנן את תפוחי האדמה ולשים בקערה.
לערבב היטב, ניתן להיעזר בשתי כפות לוערבב בזהירות.
לשים בתבנית על נייר אפיה, לא לכסות.
לשים בתנור 200 מעלות עד שמזהיב.
בהצלחה חני!