![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2024/05/320454627_524899386343867_4730036308759377214_n-211x300.jpg)
עוגת תותים הצגה!!!![🍓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta9/1/16/1f353.png)
![🍓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta9/1/16/1f353.png)
![🍓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta9/1/16/1f353.png)
![🍓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta9/1/16/1f353.png)
![🍓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta9/1/16/1f353.png)
![🍓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta9/1/16/1f353.png)
![🍓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta9/1/16/1f353.png)
![🍓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta9/1/16/1f353.png)
לא תאמינו כמה טעימה ורכה![🔥](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t50/1/16/1f525.png)
![🔥](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t50/1/16/1f525.png)
מאת נוע אלוני
אם אתם מתעצלים תקנו תערובת לעוגת טורט מוכנה ותכינו לפי ההוראות
ואז קצפת ותותים טריים עם ג’לי
להכנת עוגת טורט
המרכיבים –
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
רבע כוס שמן
רבע כוס מיץ או מים
קורט מלח
כוס קמח
כפית אבקת אפייה
לקרם קצפת
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
תותים טריים
ג’לי תות
אופן ההכנה –
מפרידים ביצים מקציפים חלבון עם סוכר
בקערה נוספת מערבב שמן עם חלמונים.
מוסיפים בהדרגה לחלמונים קמח וחלבונים לקפל יחד.
להעביר לתבנית עגולה ומשומנת 24 .
אפייה כחצי שעה על 180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת .
לאחר קירור חוצים באמצע
מקציפים את השמנת עם חלב ואינסטנט
מקשטים את העוגה עם קצפת ולמעלה .
למעלה גם עם תותים וג’לי שמכינים לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2024/05/320454627_524899386343867_4730036308759377214_n-211x300.jpg)