קטגוריות
בשר חגים

תקשיבו !!! זה בורקס בשר שלמות

דיקלה מורציאנו

 

בורקס בשר שלמות!
מאת – דיקלה מורציאנו
המרכיבים – 
חבילת עלי פילו מופשרת לילה במקרר
700 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן צנוברים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפיצת שטוחה פפריקה
מעט כמון
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה – 
שמים שמן במחבת,
מטגנים את הבצלים עם השום
עד הזהבה.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד השחמה קלה.
מתבלים ולאחר מכן מורידים מהאש ומוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה.
מעבירים לקערה ומקררים.
לאחר שהמילוי התקרר,לוקחים שני דפי פילו מורחים בשמן זית עם מברשת ומניחים מהבשר.
מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים כמו סיגר גדול
ככה את כל החבילה.
מברישים את הבחוץ בשמן זית ואפשר לפזר קצח או שומשום מה שתרצו.
ולתנור ב200 מעלות עד שמשחים.
מגישים עם טחינה גולמית וסילאן
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *