![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/02/273923557_161965872826009_4845347067990889461_n-225x300.jpg)
בטטה בתנור
מאת – איריס דחוח
המרכיבים –
5 בטטות קלופות וחתוכות איך שתרצו
רוזמרין טרי או יבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית שטוחה אבקת שום
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה –
בקערה ערבבו את הבטטה החתוכה עם הרוזמרין, המלח, הפלפל, אבקת השום ושמן הזית.
העבירו לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
כסו בנייר כסף ואפו בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כחצי שעה, הסירו את נייר הכסף ואפו עוד 20 דקות.
בתאבון!!
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/02/273923557_161965872826009_4845347067990889461_n-225x300.jpg)