קטגוריות
Uncategorized בשר חגים

בורקס בשר זה קלאסיקה אהובה שלא יוצאת מהאופנה

נעמוני בקיש
בורקס בשר להיט ברוטב פטריות!!
כמו באולמות, בארועים של פעם
מאת – נעמוני בקיש
המרכיבים – 
בצק פילאס
ביצה
חופן שומשום
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ דק
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית בהרט
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה – 
במחבת לטגן את הבצל שישחים מעט ולהוסיף את הבשר הטחון.
לתבל , ולערבב עם מזלג..
לערבב כל הזמן (כעשר דקות) עד שהבשר משנה את ציבעו ומוכן, ולצנן.
נירח את בצק הפילאס,
ונמלא במרכז הבצק לאורך את הבשר.
לחתוך לרצועות שוות בצידי הבצק, ולסגור פעם מימין ופעם משמאל.
למרוח ביצה ולפזר שומשום.
לאפות ב180 מעלות עד להזהבה יפה.
בתאבון!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *