קטגוריות
עוף

כבדים של מסעדות – רוצו להכין 

 

איילה מרציאנו מלול

כבדים של מסעדות – רוצו להכין

מאת – איילה מרציאנו מלול

המרכיבים – 

קילו כבד עוף נקי

4 בצלים

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מעט קינמון

כפית פפריקה

כף סילאן

אופן ההכנה – 

את הכבדים צולים באש גלויה עד שאין יותר דם.

במחבת מטגנים את הבצל עד שמעט מתקרמל , מוסיפים

את התיבול , ומעט מים (או יין מי שאוהב).

לאחרר מכן מוסיפים את הכבדים ומבשלים עוד כמה דק’.

מומלץ להגיש ליד פירה , בתאבון!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *