קטגוריות
עוגות גבינה עוגות פרווה עוגות שיש

עוגת תפוזים גבוהה בתבנית אנג’ל

מאיה בוטראשווילי

עוגת תפוזים גבוהה בתבנית אנג’ל

מאת מאיה בוטראשווילי

 

המרכיבים –

6 ביצים

כוס וחצי סוכר

כוס מיץ תפוזים

קורט מלח

גרידה תפוז

שקית וניל

כוס שמן

כפית מיץ לימון

2 וחצי כוס קמח תופח

אופן הכנה –

נפריד ביצים ונקציף חלבונים עם כוס סוכר

בקערה אחרת נקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר

נוסיף בהדרגה ,מיץ,שמן,קמח וניל ומלח.

נקפל קצף לתוך התערובת

נעביר לתבנית אנג’ל

אין צורך לשמן .

אפייה 170 מעלות כשעה

להפוך על הרגליים בגמר האפייה

עד לקירור

ואז לחלץ

בהצלחה

תבנית אנג’ל-

תבנית אנג'ל עם רגליים 25 ס"מ Wilton - 4Chef

 

2 תגובות על “עוגת תפוזים גבוהה בתבנית אנג’ל”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *