קטגוריות
בשר

לא תאמינו איזו שיטה מצאתי להכנת קובה!

Mariel Itah
מכינה קובה פתאום קולטת את הסוחט לימונים שלי קורץ לי
אמרתי ננסה מה יכול להיות? וואלה הצלחה ענקית!!
מאת – Mariel Itah
המרכיבים –
למעטפת:
כוס חד פעמית של שתייה חמה
2 כוסות סולת
3/4 כוס מים חמימים
כפית מלח
3 כפות שמן
למלית הבשר:
חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
כף שטוחה פפריקה
כפית ראס אל חנות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –  
נתחיל בלשים את כל מרכיבי הבצק בקערה.
לערבב היטב ולהניח למנוחה במקרר לעשרים דקות.
את הבשר נטגן היטב , יחד עם הבצל .
הבשר צריך להיות במרקם פירורי.
נוסיף את התיבול והפטרוזיליה נטעם ונתקן תיבול אם צריך.
נמתין שהמילוי יתקרר ונתחיל להרכיב את הקובה.
ישמן מעט את המכשיר , ניקח מעט מהבצק ונתחיל לשטח לדפנות .
נשים כמות של בשר ונתחיל לסגור .
זה מחליק בקלות החוצה, לא נדבק בכלל אין צורך בניילון נצמד
הן לא יוצאות ענקיות ההיפך יוצאות קטנות וחמודות! יש כמה גדלים למכשיר הזה, שלי קטן יחסית!
בהצלחה!!!
לעוד מתכוני קובה לחצו כאן!!!

תגובה אחת על “לא תאמינו איזו שיטה מצאתי להכנת קובה!”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *