קטגוריות
עוגיות

הכי פריכות ונמסות בפה – עוגיות סהרונים שקדים פיסטוק

 

אורלי קיזילדג
העוגיות הכי פריכות ונמסות בפה
שבאות לי בול ליד הקפה של הבוקר ותכלס תמיד כיף שיש אותן בבית.
כמה הן פשוטות ככה הן טעימות!
סהרוני שקדים ופיסטוק
מאת – אורלי קיזילדג
המרכיבים-
200 גר׳ חמאה
100 גר׳ אבקת סוכר
1 כפית סוכר וניל
קורט מלח
2 כפות חלב
גרד לימון
150 גר׳ קמח שקדים
50 גר׳ פיסטוקים קלויים קצוצים דק
20 גר׳ קורנפלור (2 כפות שטוחות)
20 גר׳ אינסטנט פודינג וניל
200 גר׳ קמח (כוס וחצי פחות כף)
1 כפית א.אפיה
אופן ההכנה –
במיקסר עם וו גיטרה לערבב יחד את החמאה, סוכר, וניל, מלח, חלב וגרד הלימון למרקם קרמי.
להוסיף את היבשים ולערבל ממש מעט עד לקבלת בצק מגובש ונעים.
ליצור סהרונים ולאפות כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 170-180.
להמתין שהעוגיות יתקררו ורק אז לפזר אבקת סוכר

תגובה אחת על “הכי פריכות ונמסות בפה – עוגיות סהרונים שקדים פיסטוק”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *