קטגוריות
חלבי צמחוני

זה עתה יצא מהתנור – בורקיטס בלקני במילוי תפוח אדמה וגבינות

Malka Mali Marco
זה עתה יצא מהתנור – בורקיטס בלקני במילוי תפוח אדמה וגבינות
מאת – Malka Mali Marco
המרכיבים – 
2 כוסות שמן
כוס וחצי מים  (כוס חד פעמית חמה)
כפית מלח
קילו קמח מנופה
למילוי:
3 תפוח אדמה בנוני מבושלים
חבילת גבינה בולגרית
4 כפות גבינה לבנה
ביצה ושומשום לציפוי
אופן ההכנה – 
את כל מרכיבי הבצק נשים בקערת המיקסר ונלוש עד אשר הבצק נפרד מהדפנות.
להוציא, ולתת לבצק לנוח 10 דקות.
ליצור כדורים קטנים מהבצק ולשים בצד לעוד מנוחה של כ10 דק’. לפתוח על השיש כל כדור.
למלא במילוי, לסגור לחצי ירח ולשים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
למרוח ביצה ושומשום על כל בורקיטס
ולהכניס לתנור ל200 מעלות עד להזהבה.
בהצלחה!!!

למה אנחנו אוהבים בורקיטס בלקני?

  • הבורקיטס מזכירים לנו את טעמי הבית והמסורת הקולינרית.
  • ניתן להכין בורקיטס עם מגוון מילויים, כך שכל אחד יכול למצוא את הטעם האהוב עליו.
  • בורקיטים הם ארוחה מושלמת לארוחת בוקר, כיבוד לאירוח, או חטיף קל.
  • בורקיטס מתאימים לכל אירוע, החל מארוחה משפחתית ועד לאירוח חברים.

לעוד מתכוני בורקס לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *