פשטידת מנגולד עם תרד וגבינות
מאת עדינה בטש
המרכיבים –
חבילה קטנה עלי מנגולד וחבילה עלי תרד
4 ביצים
כוס קמח תופח
גביע גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
חצי גליל פרומעז מגורדת
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
כ 200 גרם גבינה קשה ומלוחה כמו צפתית
מלח (כ-1/2 כפית), פלפל שחור
אופן ההכנה –
לחלוט את עלי המנגולד והתרד.
לסחוט ולקרר לקצוץ.
לערבב היטב את כל החומרים יחד לתערובת אחידה.
לשמן תבנית ולהעביר את התערובת ולפזר מעל שומשום
לאפות 180 מעלות כשעה
להכניס קיסם ולראות שיוצא יבש