רול פילו תפוחים חם
מתאים ביום חורפי עם התה
רול פילו עם תפוחים מקורמלים אגוזים וצימוקים
שאוכלים חם חם ועם כדור גלידת וניל /פרווה בצד😍
אז זה פשוט וטעים בטירוף
מאת ליטל אשואל
המרכיבים-
בצק פילו מופשר
חמאה או שמן
לתפוחים המקורמלים
5 תפוחי סמיט
50 גר חמאה
מקל קינמון
3 כפות סוכר חום
חופן צימוקים
חופן אגוזים
אופן ההכנה –
התפוחים לקלוף
לשים בסיר:
5 תפוחים גרנד סמיט חתוכים לקוביות קטנות
50 גרם חמאה או מחמאה קוביות
מקל קינמון
3 כפות סוכר חום
צימוקים ואגוזים שאוהבים.
לתת לזה להתבשל עד שהתפוחים נראים מבריקים ומקורמלים.
לפתוח חבילת פילו.
לקחת כל פעם דף אחד כשהוא עם הצד הצר אלינו ולכסות את השאר עם מגבת שלא יתייבש.
להתיז ספריי שמן בטעם חמאה או חמאה מומסת .
לשים במרכז הדף הקרוב אלינו מתערובת התפוחים, לקפל משני הצדדים אל האמצע ולגלגל מאיתנו והלאה.
לסדר בתבנית להתיז ספריי שמן בטעם חמאה, לפזר אבקת סוכר עוד לפני האפייה מה שיתן צבע שחום יפה ועמוק.
לאפות ב180 מעלות כחצי שעה.
לפזר אבקת סוכר.
ממליצה לטרוף חם עם כדור גלידת וניל בצד❤️