
סהרוני שקדים מהמתכון המעולה של קרין גורןמאת מרים משה
המרכיבים-
200 גר’ חמאה רכה או מחמאה
100 גר’ אבקת סוכר
200 גר’ קמח שקדים – 2 כוסות מדידה – תלחצו לרכישה
250 גר’ קמח רגיל (2 כוסות פחות כף גדושה )
כפית אבקת אפייה
(שקית וניל או גרידת לימון להוסיף כאופציה )
קורט מלח
אופן ההכנה –
נערבב יחד את כל המרכיבים.
לאחר שהבצק חלק ניתן לו לנוח במקרר שעה.
נגלגל לצורת סהרונים או כל צורה אחרת
אפייה 180 מעלות 10-15 דקות
לאחר אפייה לבזוק אבקת סוכר