קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת תפוזים בחושה וקלה – בדיוק כמו בארומה

אווה טבט
עוגת תפוזים בחושה וקלה – בדיוק כמו בארומה
מאת – אווה טבט
המרכיבים – 
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן רגיל
כוס מיץ תפוזים
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס
לסירופ הרטבת העוגה:
כוס מיץ תפוזים(אפשר לשלב גם מים)
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה – 
ראשית נשים בקערת המיקסר את הביצים והסוכר ונתחיל להקציף עד קבלת קצף בהיר ותפוח כ5 דק לפחות.
לאחר מכן ננמיך את מהירות המיקסר ונתחיל להטמיע פנימה את שאר המרכיבים, נתחיל בנוזלים ונעבור ליבשים.
לאחר שסיימנו לאחד בין כל המרכיבים נעצור את המיקסר ונעביר את הבלילה לתבניות אינגליש קייק.
נחמם תנור ל175 מעלות ונאפה בתנור כ45 דק’.
במהלך האפייה נעבור להכנת הסירופ.
נשים את מרכיביו בסיר קטן ונביא לרתיחה עד שכל הסוכר נמס.
נשפוך מעל העוגה מהסירופ ישר אחרי האפייה.
מומלץ לפזר מעל העוגה קוקוס ולהגיש.
בהצלחה!
לעוד מתכוני עוגות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *