
תפוחי אדמה עם קראנץ’ מטורף
מאת – Shoshana Baruch
המרכיבים –
10 תפוחי אדמה גדולים עם הקליפה (עדיפות לאדומים)
5-6 כפות שמן זית
כף שום כתוש
כף אבקת מרק בצל
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –
תחילה נחמם תנור מראש ל200 מעלות.
את תפוחי האדמה נחצה ל2 באורך
ונניח על תבנית עם נייר אפייה.
את שאר מרכיבי המתכון נערבב יחדיו בקערה,
ונבריש מהרוטב מעל כל חצי תפוח אדמה היטב.
נכסה בנייר אלומיניום ונעביר לתנור לפחות לשעה מכוסה,
כאשר תפוחי האדמה רכים,
נחזיר אותם לתנור על גריל 220 מעלות להשחמה קלה.
תוספת קלה וטעימה לארוחה,
בהצלחה!
