
והפעם בורקיטס במילוי חציל קלוי ובולגרית.
בורקיטס של ג’קי
המרכיבים-
לבצק
כוס שמן
כוס מים רותחים
מעט מלח
4 כוסות קמח
מילוי גבינה ותפוחי אדמה
לערבב בערך כוס מוצרלה
וכוס גבינה בולגרית
עם תפוח אדמה מבושל
מלח פלפל
מילוי חציל –
חציל קלוי
לערבב עם גבינה בולגרית
אופן ההכנה –
הבצק –
מערבבים את הכל לבצק אחיד נותנים לו מנוחה חצי שעה.
מתכון למילוי: אפשר כל גבינה שאוהבים.
אני אוהב גבינה בולגרית. עם מוצרלה. נוסיף תפוחי אדמה מלח פלפל לפי הטעם.
למילוי חצילים קולים.2 חצילים על הגז. מוציאים את הליבה. מסננים מהנוזלים מוסיפים מלח וגבינה.
פורסים ומרדדים את הבצק
קורצים עיגולים .
שמים מלית במרכז.
סוגרים לבוריקיטס.
מורחים ביצה ושומשום
אפייה 180 מעלות עד שזהוב