קטגוריות
Uncategorized

לא תאמינו כמה קל להכין רולדה כשרה לפסח

ליזט יחיאל

רולדה כשרה לפסח

מאת ליזט יחיאל

 

המרכיבים-
4 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כפות שמן
1 אינסטנט פודינג שוקולד

 

אופן ההכנה –
להקציף ביצים שלמות עם סוכר 5 דקות להנמיך מיקסר להוסיף את שאר החומרים לשמן נייר אפיה

להעביר תערובת מעל הנייר ולמרוח על כולו שכבה אחידה .

לאפות 15 דקות 180 מעלות.
להוציא להפוך על מגבת לגלגל לרולדה עד שמתקרר.
קרם –
שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
אינסטנט וניל

להקציף ולמרוח את הרולדה

אפשר לקשט בגנאש שוקולד למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *