קטגוריות
Uncategorized

עוגת תפוזים שקדים קלה וטעימה

מאיה בוטראשווילי

עוגת תפוזים שקדים קלה וטעימה

ללא גלוטן

המתכון של יפעת רגב

הכינה מאיה המוכשרת

 

המרכיבים-

6 ביצים להפריד

כוס סוכר

חצי כוס מיץ תפוזים

חצי כוס שמן

גרידה של התפוז

כוס קמח שקדים

כוס קוקוס

כוס קורנפלור או קמח תפוחי אדמה

שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה –

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב .

מערבבים את החומרים היבשים בקערה .

מוסיפים לחלבונים בקיפול עדין , בהדרגה ולסירוגין את החלמונים ואחר כך שמן ומיץ

ואת תערובת היבשים הכל בתנועות קיפול עדינות.

אפייה 160 מעלות למשך 50 דקות

תבנית 25 עגולה או מלבנית קטנה

בהצלחה

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *