
עוגת תפוזים שקדים קלה וטעימה
ללא גלוטן
המתכון של יפעת רגב
הכינה מאיה המוכשרת
המרכיבים-
6 ביצים להפריד
כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
גרידה של התפוז
כוס קמח שקדים
כוס קוקוס
כוס קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה –
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב .
מערבבים את החומרים היבשים בקערה .
מוסיפים לחלבונים בקיפול עדין , בהדרגה ולסירוגין את החלמונים ואחר כך שמן ומיץ
ואת תערובת היבשים הכל בתנועות קיפול עדינות.
אפייה 160 מעלות למשך 50 דקות
תבנית 25 עגולה או מלבנית קטנה
בהצלחה