
תקשיבו זה להיט!!!
תפוחי אדמה “דפוקים” עם שמן זית, מלח ורוזמרין
מאת מיכל
סה”כ מעט מצרכים והרבה טעם !
המרכיבים-
חבילה תפוחי אדמה קטנים או בינוניים (בערך קילו וחצי )
שמן זית לפי צורך
מלח גס
רוזמרין טרי או יבש או תימין
אופן ההכנה –
מבשלים תפוחי אדמה עד לריכוך.
מסננים ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
עם תחתית של כוס דופקים בעדינות על כל תפוח אדמה .
מברישים בנדיבות שמן זית, זורים מלח גס ופלפל שחור גרוס .
מפזרים מעל גם רוזמרין או תימין.
אופים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות כחצי שעה.
להגיש חם!