קטגוריות
חלבי צמחוני

פשטידת ברוקולי מנצחת מתכון קל וזמין

 

לילך גדיש

הפשטידת היא פרווה,

עם אופצייה לחלבית

ששוה כל ביס

 

המרכיבים

חבילה ברוקולי קפוא 800 גרם

5 ביצים

4 כפות מיונז או שמנת מתוקה 38 %

כף וחצי מרק עוף או בצל

מלח

פלפל שחור

רבע כוס מים

כוס קמח

שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה-

לוקחת חבילה של ברוקולי סנפרוסט קפוא, מפשירה, שמה בקערה עם מים רותתחים 10 דקות .
מסננת מניחה בצד להתקרר.
בקערה אחרת, שמה ביצים , 5 כפות מיונז  , כף וחצי מרק עוף, מלח,פלפל ממש בקטנה, רבע כוס מים, כוס קמח, שקיק אבקת אפייה. מערבבת היטב .
בתבנית פיירקס, או חד פעמית,  (בינונית) שמים מעט שמן , משמנים אותה.
מסדרים יפה יפה את הברוקולי ומעל שופכים  את התערובת ביצים  מכניסים לתנור 175 מעלות עד השחמה .
הכי טעימה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *