
טירמיסו קל הכנה❤️מתכון קל וטעים מאוד.
המרכיבים-
1 וחצי חבילות ביסקוטים
(בחבילה יש 2 שרוולים)
רבע כוס מים רותחים
2 כפות גדושות קפה מגורען
3/4 כוס מים קרים
**מי שאוהב יכול להוסיף ליקר אצלי לא אוהבים**
להמיס את הקפה במים הרותחים להוסיף את המים הקרים.
בזה נטבול את הביסקוטים.
לקרם:
2 מיכלי שמנת מתוקה 38%
כוס חלב חד פעמי קר
חצי כוס סוכר
חבילה וחצי פודינג וניל.
500 גרם גבינה לבנה 5%
250 גר – גביע מסקרפונה.
אופן ההכנה –
להקציף את השמנת עם החלב הסוכר והפודינג לקצף יציב.
להנמיך למהירות נמוכה ולהוסיף את הגבינות.
הרכבה:
לטבול לשניה צד אחד של הבישקוטים ולסדר בתבנית.
אם צריך שוברים לפי הגודל הרצוי.
על שכבת הבישקוטים שמים חצי מקרם הגבינה.
שוב טובלים ביסקוטים לשניה בקפה ומסדרים על הקרם.
את החצי השני של הקרם שמים בשקית זילוף עם צנטר חלק. או בלי צנטר בכלל.
מזלפים את הקרם מעל הבישקוטים.
שמים בהקפאה לכמה שעות.
מוצאים זורים מעל קקאו.
ואז שמים במקרר.
מי שאוהב יכול להשאיר בהקפאה ו20 דקות לפני הגשה להוציא שיפשיר.
לפזר אבקת קקאו מעל.
***תבנית עגולה קפיצית 26.****
בהצלחה חני❤❤❤❤