
חביתת ירק
הכל לפי העין ומה שיש בבית, אני במהלך השבוע שוטפת פטרוזיליה וכוסברה ושמיר, מייבשת היטב !
קוצצת ושמה במקפיא
או בקופסא אטומה במקרר.
וכשצריכה משתמשת במהלך השבוע.
חביתת ירק מדהימה וקלה להכנה
המרכיבים-
בצל בינוני אחד קוצצת
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי צרור כוסברה קצוצה
חצי צרור שמיר קצוץ
בצל ירוק 2-3
פלפל שחור
מעט מלח.
4 ביצים
אופן ההכנה-
מערבבת הכל בקערה עמוקה מוסיפה פלפל ומלח.
מחממת שמן רגיל או זית במחבת , מעבירה את הבלילה .
מכסה במכסה ונותנת לזה בישול איטי על אש נמוכה עד שהחלק התחתון מקבל צבע יפה .
בעזרת צלחת הופכים לצד השני .
עוד כמה דקות וזה מוכן .
בתיאבון
שבוע טוב ובשורות טובות