קטגוריות
בשר קציצות ראש השנה

סיר קציצות של אמא עם אפונה וכרפס

 

סיר קציצות של אמא
קציצות עם אפונה וכרפס.

כשרוצים להכין ארוחה טעימה ומהירה

ללא טיגון!

מאת גליה דהן

המרכיבים-
קילו בשר טחון
תפוח אדמה אחד לגרד במגרדת.
בצל קצוץ דק דק.
כוסברה קצוצה דק דק.
מרק עוף,מלח,פלפל שחור ומעט שמן.
לרוטב-
2 בצלים גדולים לקצוץ

סלרי כרפס עם העלים לקצוץ

אפונה 2 כוסות

מלח

כורכום

מרק עוף

פלפל שחור

 

אופן ההכנה

התערובת של הקציצות לערבב יחד .

לרוטב-

לטגן בצל וכרפס חתוך.
להוסיף לסיר את האפונה.
כורכום,מלח,מרק עוף ופלפל שחור.
חצי כוס מים.
לבשל על אש נמוכה במשך רבע שעה.
להכין קציצות עגולות קטנות ולזרוק לסיר לסדר אחת ליד השנייה.
על אש נמוכה למשך 40 דק.
מידיי פעם להפוך את הקציצות לאט שלא ייתפרקו.
מעדן ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *