קטגוריות
עוגות עוגות פרווה ראש השנה

עוגת התפוחים המושלמת – מתכון משופר !

 

איריס משה
עוגת התפוחים המושלמת
משתפת בכיף מתכון ששיפרתי ומוצלח מאוד !
יש בה המון תפוחים וגם קינמון
והטעם ממש מורגש
היא יוצאת רכה וממש עסיסית
מאת איריס משה
לתבנית אינגליש
המרכיבים-
2 ביצים
שלושת רבעי כוס סוכר (אפשר להפחית לחצי כוס)
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
חצי כוס שמן
רבע כוס מים רותחים
שתי כפיות דבש
שתי כפיות קינמון
כוס קמח
3 תפוחים חתוכים קוביות קטנות
מצופות בשתי כפיות סוכר חום
אופן ההכנה –
לטרוף במטרפה ידני ביצים שלמות עם סוכר
להוסיף שמן מים ואז יבשים
להוסיף את התפוחים ,לרפד תבנית אינגליש בניר אפיה לשמן טיפה ואז לשפוך את הבלילה ולאפות על 170 מעלות עד שהעוגה שחומה יפה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש
המלצה שלי לברק וטעם חגיגי לזרזף מעט דבש או מייפל  בעוד העוגה חמה .
נסו אותה בטוחה שתהנו

לינק לרכישת תבניות אינגליש 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *