
פשטידת פסטה וגבינות: קלה להכנה, טעימה בטירוף וכולם אוהבים!
מחפשים פתרון קסם לארוחת ערב מהירה,
תוספת מנחמת לשולחן השבת, או סתם דרך לשמח את הילדים (וגם את המבוגרים!)?
פשטידת פסטה וגבינות קלה זו היא בדיוק מה שאתם צריכים! השילוב המנצח של פסטה רכה,
גבינות עשירות ומרקם נימוח, יוצר מאפה זהוב ומלא טעם שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
היא קלה להכנה באופן מפתיע, עם מינימום מאמץ ומקסימום הנאה.
תתכוננו להתאהב במנה שתהפוך לכוכבת קבועה במטבח שלכם!
מאת נבט בנימין
המרכיבים-
חבילה פסטה מבושלת
2 אריזות קוטג’
50 גרם חמאה מומסת
250 גרם גבינה פטה או צפתית מפוררת
3 ביצים
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
עירית קצוצה
פלפל שחור
אופן ההכנה –
בקערה מערבבים את כל הגבינות והביצים עם החמאה .
מוסיפים את הפסטה המבושלת .
משאירים קצת גבינה צהובה לפזר למעלה.
מעבירים לתבנית ומפזרים את הגבינה הצהובה
אפייה 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה