קטגוריות
סלטים צמחוני ראש השנה

סלט בטטה ועדשים שחורות שמככב בשולחן החג

 

כרמלה פרדו

סלט בטטה ועדשים

מככב בשולחן החג

מתאים לכל ארוחה

 

המרכיבים-

חצי כוס עדשים שחורות

בטטה גדולה חתוכה לקוביות

חבילה עלי בייבי קטנה

עלי בייבי תרד

אפשר גם חסה

הרוטב –

1-2 כפות שמן זית

כף סילאן

חצי כף רכז רימונים

כף חומץ בלסמי

מלח

פלפל שחור

 

אופן ההכנה –

מבשלים את העדשים השחורות במים עד לריכוך אבל לא יותר מידי. מסננים ומקררים .

את קוביות הבטטה מקפיצים במחבת חמה עם מעט שמן זית כמה דקות עד ריכוך קל.

שמים בקערה את העלים הירוקים והחסה.

מוסיפים את הבטטה והעדשים ומערבבים יחד עם הרוטב .

מגישים לשולחן .

חג שמח

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *