
תחליף בריא נדיר לפתיתים
ויוצא אותו דבר(בורגול עבה ) גם תמיד יוצא אחד אחד ולא נדבק
בורגול ברוטב אדום
המרכיבים
כוס בורגול עבה
בצל
2 שיני שום כתושות
כפית פפריקה
כפית אבקת מרק עוף
מלח
2 כפות גדושות רסק עגבניות
אופן ההכנה –
משרים כוס בורגול עבה בקערה עם מים חמים לעשר דק ובינתיים מכינים רוטב.
לטגן את הבצל הקצוץ במעט שמן, להוסיף את השום ואחר כך את התבלינים . מוסיפים את הבורגול וטיפה מים. סוגרים את הסיר ועל אש קטנה
מבשלים כמה דקות עד שזה מוכן .