קטגוריות
Uncategorized

טבחה עוף ברוטב אדום עם אפונה

 

גלית טל

מתכון לטבחה עוף עם אפונה

גלית טל

 

המרכיבים

בערך 3 כרעיים

2 בצלים קצוצים

פפריקה

כמון

מרק עוף

שום

רסק

מעט סילאן

אפונה קפואה 2 כוסות

2 תפוחי אדמה

אופן ההכנה

בסיר רחב מטגנים בצל

עופות ומוסיפים תבלינים .

מוסיפים תפוחי אדמה ואפונה .

מוסיפים מים ומבשלים אש נמוכה כשעה .

לסיום להכניס לתנור לרבע שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *