
עוגת תפוזים בחושה
ללא הפרדת ביצים
הכל בקערה אחת
עם מיקסר ידני או במטריפה
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים טרי
2 שקיות סוכר וניל
2.5 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפייה
גרדת תפוז (2 תפוזים)
קוקוס לקישוט
אופן ההכנה –
2 תבניות אינגליש קייק
*כוס מדידה מקצועית*
לערבב את כל המרכיבים לפי הסדר שמופיע למעלה .
עד שמתקבלת בלילה חלקה .
להעביר ל-2 אינגליש קייק
אפייה בערך 45 דק 160 מעלות
למזוג על העוגה החמה קצת מיץ תפוזים ולפזר קוקוס
