קטגוריות
Uncategorized

עוגת קרמבו נדירה – המתכון הכי מוצלח !

ליאורה כהן

 

עוגת קרמבו נדירה – כל אחד יכול להכין אותה

מאת – ליאורה כהן

המרכיבים – 

לתחתית העוגה:
5 ביצים
5 כפות סוכר
 אינסטנט פודינג שוקולד
שקית אבקת אפייה
למילוי:
2 שמנת מתוקה (‏אפשר גם צמחית לפרווה)
2 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
לציפוי מעל:
(חלבי)
1/2 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
(פרווה)
100 גרם שוקולד מריר
25 גרם מחמאה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה – 
לתחתית:
להקציף חלבונים וסוכר יחד במיקסר.
להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות.
לאחר מכן, להוסיף את הפודניג שוקולד ואבקת האפייה.
לחמם תנור מראש ל 170 מעלות.
לצקת את התערובת לתבנית משומנת קוטר 22,24
ולאפות כ15-20 דק’.
להכנת המילוי:
להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר,
ולהוסיף את הפודניג וניל,
לערבב מעט ולצקת על העוגה.
להכנת הציפוי:
בקערה לשים את השוקולד והשמנת המתוקה
ולחמם על סיר קטן עם מים חמים או במיקרוגל בפולסים קצרים עד שמתקבל קרם חלק.
לצנן מעט את הציפוי ולצקת בעדינות מעל העוגה.
לשמור את העוגה במקרר.
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *