קטגוריות
עוגות

העוגה שאני הכי אוהבת אגוזים קפה וקצפת

 

קרן גן חיים

 

איזה עוגה טעימה

לא מפסיקה ליישר אותה

המרכיבים-

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

3/4 כוס שמן

כוס מים עם כפית גדושה נס קפה

2 כוסות קמח תופח

חצי כוס אגוזים טחונים

קורט מלח

אופן ההכנה –

נקציף ביצים עם סוכר לקצף תפוח.

נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה את כל המרכיבים.

לאחר שהבלילה חלקה.

נשמן תבנית 26 ונפזר מעט אגוזים טחונים.

נעביר בלילה.

נאפה 160 מעלות שעה .

העוגה צריכה להתייצב במרכז.

לאחר קירור נחלץ את העוגה

ציפוי –

שמנת מתוקה

2 כפות אבקת סוכר

כפית נס קפה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *