קטגוריות
עוגיות

עוגיות קנטוצ’יני איטלקיות מצויינות

Adi barak sobol

עוגיות קנטוצ’יני איטלקיות

המרכיבים

350 גר קמח

שקית אבקת אפייה

חצי כפית מלח

חצי כפית ס.לשתיה

כוס סוכר

2 כפיות ת.וניל

3 ביצים

3 כפות חלב או ליקר

300 גר אגוזים מסוגים שונים אפשר גם צימוקים וחמוציות

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים בצק

קצת דביק.

מחלקים ל 2

יוצרים 2 כיכרות על גבי נייר אפייה

מכניסים לאפייה 180 מעלות חצי שעה

מצננים .

חותכים לפרוסות חצי ס”מ מניחים חזרה על מגש האפייה ואופים 150 מעלות עוד כרבע שעה

 

2 תגובות על “עוגיות קנטוצ’יני איטלקיות מצויינות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *