קטגוריות
Uncategorized

מתכון לבייגלה מתוק ומשגע בטעמו

Iska Baruchi

 

בייגלה מתוק זה תענוג אחד גדול

מתכון הכנתי עפ”י חן במטבח

Iska Baruchi

המרכיבים-

חצי קילו קמח

כף שמרים יבש

שליש כוס סוכר

שקית וניל

חצי כפית מלח

ביצה

רבע כוס שמן

כוס מים

ציפוי-

ביצה ושומשום

סירופ-

כוס סוכר

כוס מים

תמצית וניל

כף דבש או מייפל

קצת מיץ לימון

אופן הכנה –

הבצק לשים יחד במיקסר הכל וללוש כמה דקות טובות עד שהבצק הופך לבצק חלק  גמיש ונעים למגע.

לשמן את הבצק ולכסות .

לתת תפיחה להכפלת נפח כשעה וחצי.

לחלק בצק ל-10 כדורים.

כל כדור לרדד לגליל וליצור צורת בייגלה.

לשים על תבנית עם נייר אפייה.

חצי שעה התפחה. למרוח ביצה ושומשום.

להכניס לתנור 180 מעלות כחצי שעה.

לאחר שהבייגלך יצאו מתנור לכסות במגבת .

שהתקרר לגמרי ניתן למרוח בסירופ סוכר.

להרתיח הכל יחד עד שיסמיך ולהבריש את הבייגלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *