אורז סיני
מאת – מורן תורג’מן
המרכיבים –
כוס אורז בסמטי
1 בצל קצוץ
1 גמבה
1 פלפל צהוב
רבע כרוב
כפית פפריקה מעושנת
כפית מרק עוף
פלפל שחור גרוס ומלח לפי הצורך
מעט רוטב פאד תאי
מעט רוטב טריאקי
חופן כוסברה קצוצה טרייה
אופן ההכנה –
לבשל אורז בסמטי עם מעט מלח 18-19 דקות (על כוס אורז – 1 ו 3/4 כוס מים רותחים)
בנתיים במחבת טפלון נטגן את הבצל הקצוץ הגמבה והפלפל הצהוב לאחר שחתכנו אותם לרצועות דקות.
נוסיף את הכרוב ונניח בצד.
לאחר שהאורז מוכן ומעט התקרר, בעזרת כף להוסיף את האורז המוכן למחבת עם הירקות, לתבל ולערבב.
עד שיספגו הטעמים באורז (2-3 דקות).
לפזר מעל כוסברה טרייה ולהגיש , בתאבון!!!