אצבעות שום נדירות❤
הכי קל בעולם!!!
מתכון אתי עזריה גוזלן
המרכיבים-
3 כוסות קמח שמרים
(או קמח עם כף שמרים יבשים )
חצי כפית מלח
3 כפות שמן זית
כוס מים פושרים
אפשר לשים גם כף סוכר אני חושבת שזה טעים גם בלי ופחות סוכר יותר טוב.
ראש שום מקלפים
חצי צרור פטרוזיליה
שמן זית
אופן ההכנה –
מכניסים את הקמח ,שמן מים ומלח למיקסר ולשים לבצק חלק וגמיש.
את השום הקלוף והפטרוזיליה מכניסים לטוחן מזון וקוצצים דק .
לוקחים חצי כמות של הפטרוזיליה והשום הקצוץ ומערבבים עם הבצק.
לחצי השני מערבבים עם שמן זית ושמים בצד בינתיים.
ממתינים לתפיחה של הבצק כשעה.
יוצרים מהבצק אצבעות
ומתפיחים חצי שעה.
מכניסים לתנור 180 מעלות.
שימו לב זה ממש מעט זמן משחים כ עשרים דקות, ברגע שמשחים מעט מוציאים ומברישים את התערובת של הפטרוזיליה שום והשמן זית מעט מלח גס וחזרה לתנור לעוד 3 דקות בערך