עוגת רושם לעצלנים שתוכלו להכין לחג הקרוב
מאת – צליל אוחנה
המרכיבים –
חבילת ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ”ל סה”כ)
חבילת שוקולד מריר
4 כפות חלב
חבילת שוקולד לבן
4 כפות חלב
אופן ההכנה –
תחילה,
טוחנים את הביסקוויטים לפירורים, מוציאים את תערובת הפירורים לקערה ומוזגים את החמאה המומסת.
משטחים את הביסקוויטים בתבנית, אני בחרתי בתבנית אינגליש קייק.
ממיסים שוקולד מריר עם 4 כפות חלב.
בנתיים, מקציפים מיכל אחד של שמנת מתוקה בלי כלום – בלי פודינג בלי סוכר ובלי חלב.
אחרי שהקצפת מוכנה, מוזגים מעט מהקצפת לתערובת השוקולד כמובן שנותנים לשוקולד להצטנן לפני .
לאחר מכן מעבירים את כל השוקולד לקצפת לאיחוד המרכיבים.
משטחים על שכבת הביסקוויטים ומקפיאים.
אותה פעולה שעשינו עם השוקולד המריר עושים עם השוקולד הלבן – הטעם כמו של מגנום שוקולד לבן.
לאחר שכבת השוקולד הלבן החזרתי למקפיא למשך לילה.
אכלתי אותה קפואה וזה הכי טעיםם שיש..
בהצלחה!!