קטגוריות
עוגות עוגות פרווה עוגיות ראש השנה

בקלאווה – מתכון לבקלאווה מעלפת

Ella hillel

בקלאווה- מתכון הכי טעים

תודה לאופירה פחימה יחיא האלופה על המתכון וההסבר!

המרכיבים-

חבילת עלי פילו.

שמן או חמאה מומסת להברשה

3 כוסות אגוזים קצוצים (במתכון 3 אגוזי מלך טחון, אני שמתי פקאן, לוז, קשיו, פיסטוק ושקד).

לערבב לתערובת האגוזים שלושת רבעי כוס סוכר עם חצי כפית קינמון.

אופן ההכנה –

לפתוח את העלים להבריש בשמן כל עלה . לשים כמות נדיבה של אגוזים בקצה ולגלגל לגליל.

להניח על נייר אפיה בתוך תבנית, להבריש שוב בשמן ולחתוך.

לאפות על חום 180 מעלות עד להזהבה.

כשיוצא לשפוך סירופ סוכר-

לבשל עד הסמכה –

2 כוסות סוכר

כוס וחצי מים

מיץ מחצי לימון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *