נודלס צהריים קליל לשבוע חדש וטעים
מאת – נעם הלל
המרכיבים –
בצל גדול חתוך לרצועות
3 גזרים גדולים חתוכים לרצועות
2 גמבות רצועות
חצי כרוב חתוך לרצועות לא עבות מיידי ולא דקות מיידי
1 שימורי תירס גמדי חתוך
סלסלת פטריות פרוסות
חצי כוס טריאקי
רבע כוס סויה
1 כף שטוחה פפריקה חריפה
פלפל שחור
כף סוכר חום
כף סילאן
אופן ההכנה –
נהתחיל בלטגן עם מעט שמן את הכרוב ולאחר מכן נעביר אותו לקערה.
נוסיף עוד מעט שמן למחבת ונטגן את הגמבה והגזר וגם אותם נעביר לקערה.
נוסיף למחבת עוד טיפה שמן ונטגן את התירס והפטריות
כחמש דקות ונעביר גם לקערה.
לאחר שכל הירקות יטגנו מעט נטגן את הבצל ונוסיף את כל הירקות אליו.
בשלב הזה נתבל את הירקות ונוסיף את כל הרטבים למחבת.
את הנודלס נבשל לפי הוראות היצרן ונוסיף גם כן למחבת ונערבב היטב .
נתן לזה עוד חמש דקות יחדיו ונגיש
בתאבון!