מתכון לפשטידה באפס מאמץ
מאת – דליה בן חמו
המרכיבים –
כמות ל2 תבניות אינגליש קייק
ברוקולי מפורק לפרחים
1/4 כרוב חתוך לפרוסות
גזר חתוך לרצועות דקות
בצל מטוגן
3 ביצים
2 כפות קמח
שקית אבקת אפייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה –
בתחילה נרתיח סיר עם מים לברוקולי ונבשל עם מלח ומעט לימון כ8 דקות ונסנן.
את הברוקולי, נניח בתבנית משומנת , רצוי לשים נייר אפייה.
בקערה גדולה נשים את הכרוב, הבצל והגזר.
להוסיף את הביצים , התיבול ואז לערבב היטב לבפנים את הקמח ואבקת האפייה.
את הבלילה לשפוך על הברוקולי, ומעל הכל לזלף מעט שמן זית.
להכניס לתנור שחומם מראש על 175 מעלות כ 40 דק’ ועד שהפשטידה משחימה ואפויה.
בתאבון!