קטגוריות
עוגות

עוגת קפוצ’ינו אגוזים נדירה

הכינה אריאלה גולדמן

מתכון עפ”י קרין גורן

 

עוגת קפוצ’ינו קוקוס ואגוזים  ❤️ / אריאלה

 

• כוס מידה אוניברסלית

• תבנית אינגלישקייק

 

המרכיבים-

2 ביצים L (ללא הפרדה)

חצי כוס סוכר

חצי כוס קוקוס

חצי כוס חלב

חצי כוס שמן

3/4 כוס קמח תופח

חצי כוס אגוזי מלך גרוסים

50 גר שוקולד מריר קצוץ דק

 

להרטבת שכבות העוגה:

חצי כוס מים רותחים

כפית נס קפה

כפית סוכר

 

לקצפת:

1 מיכל שמנת מתוקה 38% סהכ 250 מ”ל

כף גדושה אינסטנט וניל

3 כפות סוכר

לעיטור:

אגוזים גרוסים/ פתיתי שוקולד

 

אופן ההכנה –

נחמם תנור ל 170 מעלות תוכנית אפייה ללא טורבו

בקערה נטרוף ידנית את הביצים והסוכר

-נוסיף ונטרוף שמן,קוקוס וחלב

נוסיף קמח ונערבב מעט לאיחוד

נוסיף ונערבב פנימה אגוזים ושוקולד מריר

נרפד תבנית בנייר אפייה,נמזוג את הבלילה ונאפה כ 45-50 דק’ עד שקיסם במרכז העוגה יצא יבש

נצנן היטב ואז נחצה את העוגה ל 2. חלק אחד נעביר לצלחת הגשה

– נערבב מים רותחים עם קפה וסוכר ונמזוג עם כף על העוגה

נקציף לקרם יציב את מרכיבי הקצפת. נמרח בנדיבות על העוגה . נניח את החלק השני על הקרם,נרטיב בקפה ונמרח קרם

נעטר בפתיתי שוקולד ואגוזים גרוסים ונכניס למקפיא לשעה להתייצבות

נעביר למקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *