קטגוריות
עוגיות ראש השנה

מתכון לעוגיות בולו – הכי טעימות לקפה

קרולין מלכה

המרכיבים-

3 ביצים

כוס סוכר

כוס שמן

100 גר’ צימוקים

4 כפות שומשום

2 שקיות סוכר וניל

2 שקיות אבקת אפייה

4 וחצי כוסות קמח

קצת זרעי שומר – אניס

אופן ההכנה –

טורפים ומערבבים שמן ביצים וסוכר .

מוסיפים בהדרגה את כל החומרים.

לשים לבצק אחיד.

ולתת מנוחה של שעה לבצק.

יוצרים עוגיות בצורה אליפסית כמו כיכר קטן.

מקשטים בשקד מעל.

אפייה 180 מעלות למשך 30-40 דקות

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *