
קציצות בשר ברוטב בצל
מאת פרח בן עזרא
המרכיבים-
1/2 קילו בשר טחון
רבע חבילה פטרוזיליה
3 כפות פירורי לחם או קמח מצה
2 ביצים
בצל קצוץ
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
מרק עוף
שום כתוש
חצי כפית קינמון
מעט מלח
לרוטב
2 בצלים
3 כפות ריבת בצל
או לשים כף סוכר חום
2 כפות רוטב סויה
כף סילאן
כפית פפריקה
פלפל שחור
מלח
פלפלים יבשים מתוק
פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה –
תערובת בשר לערבב טוב.
לטגן קציצות עגולות ולשים בצד.
בסיר רחב לקרמל רת הבצלים .
להוסיף את שאר המרכיבים ומים
לסדר הקציצות ולבשל כ 40 דקות עד להצטמצמות הרוטב