
בולו מתכון
מלכה כחלון
המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים גרידת תפוז
4 ביצים
2 כפות זרעי שומר
חופן צימוקים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
בערך 3 כוסות מים פושרים
קורט מלח
אופן ההכנה –
לערבב וללוש במיקסר כל המרכיבים.
הבצק צריך להיות רך ונעים.
להתפיח בערך שעה להכפת נפח.
לאחר שעה לחלק ל 4-6
כיכרות או לחמניות גדולות.
למרוח ביצה וסומסום ולהתפיח עוד חצי שעה לאפות 180 מעחות חצי שעה או עד ששחום.
בתאבון
אני אוהבת להבריש עם סירופ סוכר