קטגוריות
חלבי עוגות עוגות גבינה

עוגת טורט תפוזים וגבינה מתכון פשוט מנצח !

 Hanna Edri

המתכון הזה לעוגת גבינה ותפוזים הוא מתכון מנצח

 

המרכיבים-

לטורט

6 ביצים

3/4 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

3/4 כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

וניל

לגבינה –

750 גרם גבינה לבנה

חצי כוס סוכר

2 ביצים

2 כפות גדושות קמח

2 כפות גדושות קורנפלור

4 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה –

טורט-

להפריד ביצים

להקציף חלבונים עם סוכר

להוסיף בהדרגה , חלמונים ,מיץ ,שמן וקמח

לערבב לאחידות לשפוך מחצית מתערובת לתבנית בינונית מלבנית 20/30

לאפות 180 מעלות עד שזהוב .

לערבב את מרכיבי המלית .

לשפוך מעל הבצק האפוי.

מעל הגבינה לשפוך את התערובת שנשארה .

לאפות עוד 45 דקות עד שהעוגה זהובה ומוכנה

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *