קטגוריות
חלבי עוגות עוגות גבינה עוגות שוקולד

ריבועי בראוניז וגבינה – מתכון להתענג!

מלי לוי
ריבועי בראוניז וגבינה – מתכון להתענג!
מאת -מלי לוי
המרכיבים –
לתחתית הבראוניז:
100 גרם חמאה
150 גרם שוקולד
חצי כוס סוכר
2 ביצים
2/3 כוס קמח
קורט מלח
לקרם מוקה:
גביע גבינת שמנת נפולאון
גביע גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
2 כפות אבקת נס קפה
2 ביצים
לשכבה האחרונה:
2 גביעי שמנת חמוצה
1/3 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה – 
לבראוניז:
ממיסים חמאה ושוקולד יחד,
לאחר שהכל נמס מוסיפים את הסוכר.
מערבבים ומוסיפים ביצים – אחת, אחת.
מוסיפים קמח ומלח מערבבים
ומעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה ומיישרים.
למוקה:
מערבבים את הגבינות, הסוכר והנס קפה יחדיו ומוסיפים את הביצים. מעבבים היטב,
ויוצקים את התערובת מעל תערובת הבראוניז.
אופים ב160 מעלות עד שהתערובת רוטטת (בערך חצי שעה).
לשכבה העליונה:
מערבבים שמנת חמוצה עם סוכר ותמצית וניל ומורחים את תערובת הגבינה על העוגה.
אופים עוד כ10 דק.
מצננים ומעבירים למקרר ללילה.
(אני שמה במקפיא,ויוצא מעולה – כמו גלידה).
באמת שהיא גורפת מחמאות.אין לכן מושג.
באהבה ושמחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *