קטגוריות
צמחוני קציצות

הטיפ הסודי ללביבות שלא סופגות הרבה שמן – לאטקס של חנוכה

ישראלה אזולאי

יש טיפ זהב להצלחה של לביבות וספיגה מעטה של שמן

שימו כפית של אבקת אפייה בתערובת

וזה הקסם

המרכיבים-

5 תפוח אדמה בינוניים
בצל גדול

2 ביצים

4 כפות קמח

מלח

פלפל שחור

כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה –

לגרד תפוחי אדמה ובצל על פומפיה גסה או במעבד .
חשוב מאוד – לסחוט היטב את כל הנוזלים.
להוסיף ביצים פלפל שחור
קמח, מלח ואבקת אפייה
לערבב טוב.
לחמם שמן במחבת שטוחה מטפלון.

לטגן לביבות משני הצדדים לצבע זהוב.
להוציא הלביבות על נייר סופג לספיגת עודפי השמן

תהנו

חג שמח !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *