מי’צי / מיטיטיי / קבב רומני
מתכון – איציק בצלאל
מרכיבים-
קילו בשר טחון מנתח אונטריב (עם או בלי תוספות של נתחים אחרים) בשר ושומן
6 – 8 שיני שום קלופות וכתושות
חצי כפית פלפל שחור
כפית טימין יבש
כפית מלח
2 כפיות אבקת סודה לשתייה מומסות ב 2/3 כוס מים פושרים
או סודה מוגזת
אופן הכנה-
בקערה מניחים את כל המרכיבים למעט אבקת הסודה לשתיה ולשים היטב בעזרת הידיים. מוסיפים את אבקת הסודה עם המים ולשים היטב. מעבירים למקרר למשך הלילה. יוצרים קציצות קבב וצולים עם מעט שמן על להבה בינונית כ-3-4 דקות מכל צד. או לשים על מנגל