![ייתכן שזו תמונה של אוכל](https://scontent.fsdv1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/179332848_312068417000167_2203614189681663296_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_aid=0&_nc_ohc=J5UOBiwpfCoAX8LPVTG&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=00_AT9_ePUb8CdOOKqun_nnjcN3zgXdBkDhPSmaFQp2w5q-Yg&oe=62CCC417)
מקלות שומשום וזעתר קריספים
מאת – מירי משה
המרכיבים-
3.5 כוסות קמח לבן
1/2 כוס שמן זית/קנולה
1 כוס בירה
כף חומץ
כף שטוחה מלח
3 כפות זעתר
3 כפות סוכר
1 שן שום כתוש
אופן ההכנה –
לערבב הכל בקערה, להניח ל 15 דקות.
בידיים משומנות מעט ליצור מקלות ולגלגל בשומשום , ולאחר מכן להניח בתבנית (כמה שיותר דק, יותר קריספי).
לאפות בתנור שחומם מראש על 220 מעלות כ10-15 דק עד שהמקלות משחימים.