ספינג’ קלאסי מתוק וטעים מתכון מאת נעמוני בקיש
מצרכים-
ק”ג קמח לבן
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות ערק
4 כפות סוכר לבן
4 ורבע כוסות מים ( הבצק צריך להיות קצת דביק לא להבהל זה בסדר)
1/4כוס שמן קנולה
1כף מלח
טיגון
שמן עמוק
קישוט:
סוכר
אופן הכנה-
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים, מלבד המלח. לשים ליצירת כדור בצק, מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-5 דקות.
מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לאחר ההתפחה, מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת עמוקה.
בוצעים חתיכות מהבצק בידיים רטובות ומעצבים אותן לצורת כעכים (עיגול עם חור במרכז). לטגן כל צד 2 ד’ק על אש בינונית
להוציא ולצפות בסוכר.